Spela bingo

Best Bingo

Bingohallen Bestbingo riktar sig framförallt mot kvinnor. Med en rosa layout och möjligheten att vinna specialpriser som manikyr, resor och makeovers så lockas många kvinnliga spelare. Sidan är mycket användarvänlig och den har en tilltalande grafik. Förutom bingo så finns även chatt, forum och spelargalleri. Bestbingo har ett generöst bonussystem och de kör ofta olika kampanjer. De erbjuder bingo, skraplotter och småspel som Keno. Du kan köpa bingobrickor från en krona och uppåt, ibland finns också extraspel som 10-öres bingo.

 

 

Caliber Bingo

Caliber Bingo är en av de första bingosajterna på nätet. Sedan 2006 har de funnits på nätet och idag är det en populär bingohall bland spelare på alla nivåer. De kör ofta kampanjer och erbjudanden och de ger även generös bonus. I chatten erbjuder de gott om extraspel som Sju rätt och Sänka skepp. Bingobrickorna kostar från 20 öre och upp till 20 kronor. Emellanåt ges också brickorna iväg för låga 10 öre per styck. Klassisk bingo är den mest populära bingovarianten, men det finns även Variantbingo. Du kan också spela på skraplotter, Keno, Video pocker och slots.

 

Lyckobingo

Lyckobingo är en snygg och modern bingosajt där du kan vinna mycket pengar. Sidan är användarvänlig och det finns tillgång till svensk kundtjänst dygnet runt. De har flera bingovarianter och många andra spel, som video poker, skraplotter, slots och Keno. De har ett generöst bonussystem och även dagliga erbjudanden, exempelvis Supersöndag som innebär fyra timmars happy hour med dubbla vinster. Självklart finns en chatt med chattvärdar och spännande extraspel.

>>> Klicka här för att spela på www.Lyckobingo.com <<<